Wat kan je verwachten in de lessen?

Theater mini's  

Tijdens deze les van 45 minuten besteden wij aandacht aan het inlevingsvermogen van de kinderen door middel van spelletjes en improvisatie. Zo worden de kinderen gestimuleerd om hun creativiteit vrij te laten op een manier waarbij zij niet al te lang moeten nadenken. Deze les is ook geschikt voor kinderen die verlegen zijn of die het lastig vinden om voor grote groepen te spreken. Op jonge leeftijd leren zij naar elkaar kijken en op deze manier ontwikkelen zij steeds meer zelfvertrouwen. Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem contact met ons op! Klik hier voor het rooster & contributie. 

Musical 

Deze musicallessen duren 1,5 uur waarbij de drie elementen zang, dans en theater samenkomen. Altijd al in een grote musical willen spelen? Dan is dit je kans om het te ervaren. Elke week is verschillend. De ene week wordt er meer aandacht besteed aan theater, de andere week aan zang en ga zo maar door. Samen met je groep ga je werken aan een voorstelling die je gaat opvoeren voor je familie, vrienden en kennissen. Na de kerstvakantie gaan wij hiermee starten. Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem contact met ons op! Klik hier voor het rooster & contributie.

Peuter & muziek

Is uw zoon of dochter nu al helemaal gek van muziek? Dan is peuter & muziek zeker iets voor hem of haar! Tijdens deze les gaat de docent met de kinderen bewegen op muziek. Zo leren zij springen, swingen, samenwerken en dansen! Dit is een les waarbij uw kind even 'lekker gek' mag doen op zijn of haar favoriete muziek. Niks moet, alles mag! Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem contact met ons op! Klik hier voor het rooster & contributie.


Aanvraag proefles  

U kan een proefles aanvragen via het inschrijfformulier of via de mail : Info@appelmusical.nl

Configureer deze downloadwidget