In samenwerking met... 

Appel Musical werkt samen met dé freerunschool van Waddinxveen, Urban-Inside. De locatie, waar de lessen van Appel Musical worden gegeven, is de oorspronkelijke freerunhal van Urban-Inside. Appel Musical gebruikt deze ruimte voor de lessen. 

"Urban-Inside is de freerun aanbieder van de regio Gouwestreek. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van shows, kinderfeestjes, workshops, lessen en alle activiteiten die met freerunnen te maken hebben. Vanaf 1 september zullen wij een eigen freerunhal openen in Waddinxveen. 

Freerunnen is kort samengevat, je omgeving zo creatief mogelijk gebruiken. Eigenlijk is freerunnen een combinatie van turnen, dans, atletiek, breakdance, acrobatiek, capoeira en vele andere sporten."

Door de samenwerking met Urban-Inside, zijn er veel mogelijkheden voor Appel Musical. Met de ruimte en wordt er elke dag gekeken hoe wij de bedrijven op innovatieve manieren kunnen verbeteren. Deze samenwerking is speciaal, omdat wij de bedrijven koppelen en kijken naar de mogelijkheden.